Privat Kunder

INFORMATION OCH PRISER TILL DEJ SOM ÄR PRIVAT KUND.

 

Vi jobbar till ca 95% åt kommersiella fastigheter med löpande service, ofta är dessa av akut karraktär och vi planerar ofta om våra dagar flera gånger/dag.

Det kan tyckas att det är konstigt när ni ringer oss när vi inte kan boka en exakt tid för arbetet, ofta kan vi bara ge en fingervisning om vilken del av veckan som vi kan ha tid och vi uppmanar därför att ha tålamod med detta, ofta kan vi utföra jobbet snabbt om kunden är lika flexibla som oss och svarar i telefon eller kan vara hemma när vi får en lucka.

Måste en fast tid bokas så är det bästa för oss att boka in den direkt på morgonen då är det säkrast att vi kan komma på utsatt tid och dag. Självklart ringer vi innan vi kommer eller avbokar i så god tid vi kan.

Vi gör inte reklam för att vi är bäst på privatmarknaden och det har sina förklariga skäl, vi har ingen avdelning för dessa arbeten eller öronmärkta montörer.

 

Ni är välkomna att ringa eller meila oss vid förfrågningar om priser och arbeten som ni vill ha utförda.

Det enklaste sättet är att slå en signal och prata med Pierre, skicka sedan ett meil till Pierre med era kontaktuppgifter, telefon nr. och det arbete som ni vill ha utfört, önskemål om dag&tid samt om ni vill ha rotavdrag så ska detta meddelas och personnr samt fastighetsbeteckning ska bifogas.

Telefon Pierre 070-4802050 epost: Pierre@rorfirman.se

 

Vi begär aldrig förskott av våra kunder, Faktura skickas efter avslutat arbete med 30 dagars betalningsvillkor. Anmärkningar på fakturan ska göras inom 8 dagar och anmärkningar/fel på arbetet kan göras hela garantitiden på 5 år men fel och läckor ska givetvis anmälas så fort som möjligt för att minimera skador.

 

Minsta debitering / Faktura är 2 tim + bilkostnad = Grundavgift varför?

 

I bygg och installationsbranchen så förekommer det olika typer av arbeten, en del fortlöper under lång tid medans mindre service jobb kanske bara tar en 1/2timme att utföra.

Grundavgiften ska täcka våra kostnader som uppkommer vid administrationen av ett ärende, kontakter och planering, faktura hantering, bokföring, betalningsbevakning, återrapportering, brev&porto, arkivering. Detta arbete&kostnader som inte syns är lika ovavsett om arbetet är 35timmar eller 30min.

Tim debiteringen är baserad på att man arbetar på samma arbetsplats 8 tim /dag men är arbetet bara 30 min eller 1,5 timme så tar vi ut en minidebitering på 2 tim + bilkostnad.

 

 

 

 

 

Tim debitering 550kr + moms( 687,50kr inkl)

Bilkostnad 350kr + moms (437,50inkl)

Grundavgift,Minidebitering/faktura

1812kr inkl moms

-Rotavdrag 30% på 1375kr+ bilkostnad= 1400kr

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Rörfirman i Gillinge AB, Gillinge 54b 186 91 VALLENTUNA