Om oss

Emergency Call - 24/7​

+1 910-626-8525​


Om oss

Rörfirman i Gillinge startades i Juli 2009 verksamheten togs över från Rörfirman allt inom vvs på Nybygget AB/Piga Fastigheter AB som i dag har i uppgift att äga och hyra ut lokaler. Mars 2018 startade vi ett samarbete med Nibe genom Rörfirmans Energiservice i Norrort AB. Men allt började redan 1997 då jag Pierre Gatelin startade en enskild firma i dagsläget har jag 21 års erfarenhet av att vara företagare. Ett val som gör att man lever med sitt yrke sina kunder och sitt ansvar dygnet runt.


Vår Kvalitets inriktning

Är att få ett väl fungerande internt kvalitet system från förfrågan till nöjdkund. Att våran personal har rätt kompetens för uppdraget. Att alltid överlämna en fungerande anläggning/installation. Att till beställarens kunder / hyresgäster tillmötesgå med ett trevligt och socialt beteende i enlighet med det service yrke vi bedriver. Snabb service och att alltid dokumentera avvikelser. Att kontinuerligt upplysa personal och samarbetspartner vikten av arbetsmiljö/riskanalyser.

- Alla våra bilar är utrustade med alkolås.
- Rörfirman är ett certifierat vvs företag (säkertvatten)
- Medlem i vvs företagen.


Vår marknad/kunder

Vi jobbar med fasta kunder, fortlöpande service och värmeinstallationer, nybyggnationer, ombyggnationer. Till kommuner, fastighetsägare och förvaltare.

Hur vi arbetar

- Vi är i första hand ett service företag, våra kunder är viktiga för oss och vi är flexibla.
- Att erbjuda snabb service vid akuta situationer till våra återkommande kunder ser vi som ett kall.
- Vi har jour efter ordinarie arbetstid till våra återkommande kunder.
- Vi samarbetar med andra yrkesgrupper inom bygg och mark och kan erbjuda helhetslösningar.Våra tillgångar

Vår största tillgång är våran personal som är för närvarande 7 certifierade montörer & 2 under utbildning. Rörfirman omsätter ca. 20 milj/år. Vi uppnår högsta kreditvärdighet.


Väl Mött
Pierre Gatelin med Personal